På ega.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används och genom att klicka "ok" så sparas ditt val till nästa besök.
ega-logga
skugga-uppe
Hem/Kurser/Eftermiddagsseminarium med EGA i Malmö Skriv ut sidan

Välj län


Eftermiddagsseminarium med EGA i Malmö

Malmö 2019-12-17

Kom och möt några av oss som jobbar på EGA, tillsammans med andra som arbetar inom samhällsbyggnad. Vi inleder med ett kort anförande av Advokat Per Ola Bergqvist. Därefter bjuder vi på lite dryck och enklare tilltugg där du har möjlighet att mingla med branschfolk. Seminariet är kostnadsfritt, boka in dig redan nu för att vara säker på att få en plats. Begränsat antal deltagare.

Per-Ola Bergqvist berättar om den senaste rättsutvecklingen avseende begreppet "eller likvärdigt" i de tekniska beskrivningarna, både från svenska domstolar och EU-domstolen, samt vilken påverkan dessa får på utformningen av AF-delarna. 

Per-Ola Bergqvist är advokat och har specialiserat sig på rättsområdet offentlig upphandling. Han biträder såväl upphandlande enheter/myndigheter, konsulter som leverantörer under hela upphandlingsprocessen, allt från upprättandet av förfrågningsunderlag till de eventuella domstolsprocesser som kan följa på en upphandling. Per-Ola har bred erfarenhet av bygg- och konsultupphandlingar.

Övrig information

Seminariet är kostnadsfritt, en "No show-avgift" på 450 kr exkl moms debiteras vid utebliven närvaro.

Kursledare

Per-Ola Bergqvist


Kurstillfällen

Denna kurs arrangeras främst som företagsintern utbildning för ert företag.

Kontakta oss för information och offert för detta ämne.
2019-12-17
Malmö

E G Andersson Konsult AB

Kyrkogatan 16, 826 32 Söderhamn

0270-105 10

mer.info@ega.se

Org-nr 556367-3556

Besök oss på

Gå till sidans topp

top