På ega.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används och genom att klicka "ok" så sparas ditt val till nästa besök.
ega-logga
skugga-uppe
Hem/Kurser/Att arbeta i projekt Skriv ut sidan

Välj län


Att arbeta i projekt

Tvådagarskurs

Denna kurs arrangerar vi främst som företagsintern utbildning för ert företag. Kontakta oss för mer information och offert för detta ämne.

Kursen ger dig möjlighet att lära dig grunderna i projektledning för att vara framgångsrik i att leda projekt. Vi går igenom de olika stegen i ett projekt på ett strukturerat sätt med invävda exempel och övningar. Det handlar även om aspekter kring att leda människor som är en viktig del av projektledningen.

Framgångsrika projekt styrs och genomförs strukturerat samtidigt som viktiga beslut tas på väl analyserade grunder. En förutsättning är dock att projektledningen har gjort en genomarbetad och strukturerad planering som möjliggör att ha kontroll över tidplanen, kostnaderna och riskerna i projektet.

Kursmål

I kursen får du en grundläggande förståelse för vad ett projekt innebär. Olika delar som att starta, planera, genomföra, kontrollera och avsluta projekt gör att du blir en heltäckande projektledare med insikt i vad som krävs för ett lyckat projekt.

Kursinnehåll

Vi går bland annat igenom:

  • De olika stegen i projektledning där man med tips och trix genomför ett projekt.
  • Styrgrupp, Intressenter, omfattning, risk, tid, kostnad, krav, kvalitet och andra intressanta aspekter på ett projekt.
  • De mjuka delarna i att förstå och leda människor.
  • Olika verktyg för att arbeta i projekt.
  • Teoretiska inslag kring allmänna principer för projektledning varvas med att deltagarna i smågrupper går igenom ett exempelprojekt.

Förkunskaper

Något eller några års erfarenhet av praktiskt arbete i projektform.

Kursledare

Joakim Lindén

Pris

11 300 kr per deltagare exkl. moms.


Kurstillfällen

Denna kurs arrangeras främst som företagsintern utbildning för ert företag.

Kontakta oss för information och offert för detta ämne.

E G Andersson Konsult AB

Kyrkogatan 16, 826 32 Söderhamn

0270-105 10

mer.info@ega.se

Org-nr 556367-3556

Besök oss på

Gå till sidans topp

top