På ega.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används och genom att klicka "ok" så sparas ditt val till nästa besök.
ega-logga
skugga-uppe
Hem/Kurser/Byggregler och Normer för VVS-Företag Skriv ut sidan

Välj län


Byggregler och Normer för VVS-Företag

Endagskurs

Målgrupp

Ett av Säker Vatten auktoriserat VVS-företag ska ha minst en anställd som utöver godkänd utbildning i "Säker Vatteninstallation för VVS-företag", har dokumenterad kunskap om Plan- och bygglagen samt Boverkets Byggregler. Denna utbildning vänder sig till sådan person och innebär att utbildningskraven uppfylls.

Kursinnehåll

  • PBL
  • PBF
  • BBR
  • Konsumenttjänstlagen.
  • CE-märkning av byggprodukter.
  • AML+AFS
  • Prov (ta med godkänd legitimation).

Förkunskaper

Det är inte tillåtet att ha med person som tolkar på utbildningen. Läraren har rätt att avhysa en tolk från ett utbildningstillfälle.

Lästips

Läs mer om att bli auktoriserad enligt Säker Vatten på deras hemsida

Övrig information

OBS!
From 1 oktober 2020 kommer vi inte att hålla utbildningar kring byggegler och Normer för VVS-Företag. Detta pga ändrade förutsättningar från Säker Vatten ABs sida. Vi vill passa på att tacka alla våra kunder för de år som vi fått utbilda deltagare i detta ämne. Vi hänvisar för mer information och tillfällen efter 1 oktober 2020 till www.sakervatten.se

Kursledare

Kjell Blombäck
Östen Edén
Willy Svensson

Pris

5 300 kr per deltagare exkl. moms. I priset ingår kursdokumentation, digitaltkursintyg, lunch samt för- och eftermiddagsfika.


Kurstillfällen

Tyvärr finns inga kurstillfällen inbokade just nu. Denna kurs arrangeras också som företagsintern utbildning för ert företag.

Kontakta oss för att önska nytt tillfälle eller information och offert för detta ämne.
2020-09-16
Malmö

2020-03-18
Stockholm

2019-11-13
Stockholm

2019-03-27
Stockholm

E G Andersson Konsult AB

Kyrkogatan 16, 826 32 Söderhamn

0270-105 10

mer.info@ega.se

Org-nr 556367-3556

Besök oss på

Gå till sidans topp

top