Personal

Det är vi som är EGA. Kontakta oss när du vill diskutera utbildning!
Ring 0270-105 10 eller maila på mer.infoega.se

Erik Andersson

E-mail: erik.anderssonega.se
Jag är EGA:s grundare och ägare och arbetar bl a med planering och framtagning av kursämnen och lärare för dessa. Vidare svarar jag för kontakter med myndigheter, branschorganisationer och företag.

Peter Blomkvist

E-mail: peter.blomkvistega.se
Jag är grafiskt ansvarig och skapar och underhåller våra annonser, trycksaker och reklamartiklar. Jag jobbar även med vår egen webb, sociala medier och nyhetsbrev.

Anna Edberg

E-mail: anna.edbergega.se
Jag är din kontaktperson när det gäller kurser och tentamen för Kontrollansvariga och Byggarbetsmiljösamordnare. Är även med i utvecklingsarbetet av nya kurser, samt ser till att hålla kursdokumentationer, kursbeskrivningar och intyg uppdaterade, när det gäller kurser inom gruppen för Kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt Bygg och Installation. Ser även till att hemsidan och kurskatalogen är uppdaterad med aktuell information samt planerar utskick av våra kursinbjudningar.

Erika Edling Bergman

E-mail: erika.edlingega.se
Jag arbetar med kundvård, försäljning och följer upp våra kunders önskemål. För att jag ska kunna göra mitt jobb bra, så är det viktigt att kursutvärderingarna kommer in så att jag kan följa upp våra kunders intressen och önskemål. Tveka inte att höra av er till mig om ni saknar något, då jag jobbar både med företagsanpassade kurser och ser till att öppna kurser finns tillgängliga i er närhet.

Marie Englin

E-mail: marie.englinega.se
Jag är ansvarig för våra utbildningar inom ämnesgrupperna Juridik samt Projekt och organisation. Det innebär dels att jag arbetar med utveckling av nya kursämnen, dels att jag ser till att kursbeskrivningar, kursdokumentationer och kursintyg är uppdaterade och aktuella.

Ulrika Hedlund

E-mail: ulrika.hedlundega.se
Jag är VD på EGA och planerar var och när vi lägger våra öppna kurser.
Jag arbetar också med företagsanpassade kurser. Mobil 070-33 96 588


Erik Hellqvist

E-mail: erik.hellqvistega.se
Jag är sedan augusti 2017 engagerad i EGA. Mina fokusområden är att etablera och underhålla kontakter med olika branschföreträdare samt vara bollplank till ledningen i utvecklings- och organisationsfrågor. Min placeringsort är Stockholm. Jag sitter också i styrelsen.

Jan Jakobsson

E-mail: jan.jakobssonega.se
Jag arbetar med aktiv kundvård bland annat till de företag och organisationer som har samarbetsavtal med oss. Målsättningen är att ge våra kunder en bra rådgivning och service. Jag jobbar också med marknadsföringsfrågor. Jag är placerad i Stockholm.

Åsa Jonsson

E-mail: asa.jonssonega.se
Jag har hand om faktureringen på företaget, kontakta mig om du har några fakturafrågor. Jag bokar även våra kurslokaler och ser till att lärarna finns på plats när du kommer till din kurs.

Anders Karlsson

E-mail: anders.karlssonega.se
Jag tillverkar kursdokumentationerna och ser till att de är på plats till kursdagen.
Jag anpassar våra brev och är även den som sänder i väg dem. Jag beställer kontorsmaterial, kursmaterial mm.

Sandra  Söderström

E-mail: sandra.soderstromega.se
Jag arbetar med administration och kundvård och följer upp våra kunders frågor och önskemål.
Jag registrerar de kursanmälningar som kommer in till våra öppna kurser och skickar ut en bokningsbekräftelse till våra deltagare. Efter avslutad kurs ser jag till att alla kursdeltagare får sitt kursintyg.